Élet-Stílus

Ken és Barbie a valóságban gyűlöli egymást

Az élő Barbie és az élő Ken már az első találkozóján összeveszett.

A 23 éves Valeria Lukyanova, aki az utóbbi évben „élő Barbie”-ként robbant a köztudatba, egy New York-i fotózáson találkozott Kennel. Egész pontosan a 32 éves Justin Jedlicával, aki eddig megközelítőleg 70 ezer fontot, vagyis átszámolva 24 millió forintot költött plasztikai műtétekre, hogy hasonlóvá váljon példaképéhez, Barbie fiújához, Kenhez.


Kent leszámítva remekül érzi magát New Yorkban (Forrás: Facebook)

Meglepő, de amikor a két „élő baba” először találkozott, nem a szerelem lobbant fel közöttük, hanem a gyűlölet. Justin ugyanis azt nyilatkozta, hogy Valeria szerinte túl sok sminket használ, kiábrándító a műhaja és a fűzője is, amit azért visel, hogy vékonyabb legyen a dereka.

Persze mindezt a lány sem hagyta szó nélkül. Azzal vágott vissza, hogy Justinnak nincs joga róla ilyesmiket mondani, elvégre eddig a pillanatig legalább 90 plasztikai műtéten esett át, míg Valeria csak a melleit nagyobbíttatta meg. A modell később azt is hozzátette, egyáltalán nem bánja, ha olykor azt mondják neki, hogy ő csak egy „baba”, mint mondta, azért, mert szerint ezek a babák egy ideális nőképet testesítenek meg, amelyhez nem sok mindenki hasonlíthat.

A közös képüket itt nézheti meg.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik