Kultúra

Mutatnánk az új Insta-trendet: itt a Barbie-láb!

Csodálatos korban élünk a Földön, de tényleg.

Ha esetleg még nem lenne elég ökörség, amivel az Instagramon pózolgató, kamu tökéletességre játszó celebek majmolását megélhetnék a lányok, itt a legújabb: a Barbie-láb. Az ötletet hadd ne kommentáljam, jobb ez így mindenkinek, inkább lássuk, mit is jelent ez. A jó hír, hogy a Barbie-láb eléréséhez nem kell sem szürreálisan lefogyni, sem szürreálisan kigyúrni egyik vagy másik testrészt, sőt, még kés alá feküdni sem szükséges. Barbie-lábat ugyanis mindenki tud magának csinálni, ha nemes egyszerűséggel megfeszíti a rüsztjét, mintha egy láthatatlan magassarkú cipő tartaná épp a lábfejét. Épp mint az örökké lábujjhegyen álló Barbie-babákét, ugye. Mert teljes talppal állni annyira nem menő.

A póz célja, hogy a nyári fürdőruhás képeken a lányok lábát még hosszabbnak mutassa, amiben az is tud némi további segítséget nyújtani, ha a divatba visszajött magasan vágott fürdőruhaaljat visel a delikvens. Amint azt például Bella Hadid teszi az alábbi, tökéletes Barbie-lábat felvonultató képén.

https://www.instagram.com/p/BT4YY2-B2KY/

Ha Hadid kisasszony fotója nem tartalmazna semmi újdonságot, nem a kedves olvasóban van a hiba, a lábujjhegyen pózolás ugyanis nem újdonság, annyi történt csupán, hogy a dolognak lett neve. Ma sem keltünk fel hiába.

Kiemelt kép: Thinkstock

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik