Szórakozás

Idősebb férfiak 10 milliót költöttek a Barbie-mániás nő plasztikázására

Sugar daddy-k finanszírozták az átalakulást.

Katie Rose 34 évesen gyógyult ki a rákból. Előtte depresszióban szenvedett.

Aztán 2016-ban a kezelések után egy sikeres plasztikai műtét következett, amelyet követően a Los Angeles-i nő úgy döntött, hogy még jó néhány helyen átalakíttatja a testét.

A mellműtétet egy újabb operáció követte: az előzőnél nagyobb implantátumot ültettek be neki, aztán jött egy kis ajakfeltöltés, némi botox, egy fenékemelés.

Körülbelül félévente feküdt kés alá, összesen 28 ezer fontot (10 millió forint) költött plasztikáztazásra. Illetve nem ő, de erről majd később.

Katie elárulta, hogy gyerekként Barbie volt a példaképe, és az átalakítások során végig az járt a fejében, hogy szeretne rá hasonlítani. Úgy látja, az embereknek tetszik, amit csinál: imádják a száját, a melleit egyenesen bámulatosak tartják; a negatív véleményekkel pedig egyszerűen nem törődik. Azt állítja, hogy ő

plasztika-pozitív, amit a következőképp határoz meg: pozitívan éled az életed, és minden olyan szépészeti beavatkozáson átesel, amire csak vágysz.

Merthogy – szerinte – a plasztikai sebészetnél nem szabad az árat nézni, hiszen a végeredmény (hogy tudniillik szép leszel és ettől megnő az önbizalmad) úgyis megfizethetetlen.

Más kérdés, hogy Katie Rose egyetlen plasztikázását sem ő maga fizette. Az összes műtétet sugar daddy-knek köszönheti, és nagyon hálás, hogy „támogatták az utazását”.

Az utazást megmutatjuk két képben (előtte-utána)

https://www.instagram.com/p/BgY57FPnbCd/?taken-by=katiedollicious

https://www.instagram.com/p/BhgwB5rnId1

(via Sun, Daily Mail; kiemelt fotó: Instagram)

Végre kiderült, mi Barbie vezetékneve
Sőt, még volt egy középső neve is.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik