Élet-Stílus

Levetkőzött az élő ukrán Barbie baba

Azután, hogy elárulta, levegőn és fényen él, most megmutatta magát teljes valójában is: smink és ruha nélkül.

Egy hónappal azután, hogy legutoljára írtunk róla, ismét hallatott magáról az élő Barbie-babaként elhíresült ukrán lány, Valeria Lukyanova. Márciusban még arról cikkezett a világsajtó, hogy a fiatal lány, akinek élete álma vált valóra azzal, hogy élő baba lett, fényevésre adta a fejét. „Mozgás helyett most már kizárólag levegőt és fényt veszek magamhoz. Nem vészes, meg lehet szokni, már nem is vagyok éhes” – nyilatkozta akkor a lány.

Azt nem tudni, azóta hogy áll az éhezéssel, de mivel még mindig él, úgy véljük, belátta, a fényevés halálos megszállottság, és az elmúlt hónapban a fényen és a levegőn kívül vett magához szilárd táplálékot is. Legalább egy kicsit.

A baba-lány most egyébként nem bizarr életmódtanácsokkal, vagy az UFO-kkal való kapcsolata miatt került a hírekbe, hanem egy Facebookra töltött képpel, melyen smink nélkül, fehérneműben pózol. Úgy is mondhatnánk, a maga teljes valójában.

Nézzék meg önök is:


Valeria készülődés közben (balra) és teljes harci díszben (jobbra)
Kép forrása: Facebook

Az utóbbi héten egyébként az élő Ken baba is szájára vette Valeriát. Justin Jedlica, aki arról vált ismertté, hogy egy vagyont költött azokra a plasztikai műtétekre, amiktől úgy néz ki, mint Ken, elmondta, halvány dunsztja sincs, miért érdekes az embereknek Valeria. „Egyáltalán nem szép. Ha jobban megnézik, láthatják, hogy a haja meg van hosszabbítva és minden nap egy kiló sminkkel megy csak utcára. Úgy mű, ahogy van” – jelentette ki GQ-nak adott interjújában.


Mesebeli párja Ken aka Justin nem rajong túlzottan az élő Barbie-ért

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik