Élet-Stílus

Levegőt és fényt eszik az élő ukrán baba

A fiatal lány azért éhezik, hogy minél tovább megőrizhesse baba alakját.

Nem ez az első alkalom, hogy az ukrán Valeria Lukyanova valamilyen hajmeresztő dolog kapcsán kerül a hírekbe. Biztos emlékeznek rá, ő az a fiatal lány, aki miután kamaszkorában fejébe vette, hogy ő lesz az élő Barbie, aztán minden létezőt meg is tett azért, hogy álmát megvalósítsa.

2012-ben írtunk róla először, amikor az internetet elárasztották a fotói, amiken már mint élő Barbie-baba pózol. Akkor azt állította, alakját csakis és kizárólag a rendszeres mozgásnak és a gének játékának köszönheti, plasztikai sebész még távolról sem látta őt, se a porcikáit. Ezt persze nem mindenki hitte el: a Valeria képeit elemző egyik sebész elmondta, a lánynak az alkatához képest túl nagyok a mellei, ráadásul a dereka is nagyon vékony. Hozzátette minden további nélkül el tudja képzelni, hogy a lánynak a darázsderék miatt néhány bordával kevesebbje van.

Nem sokkal a heves plasztikáztatott-vagy-sem-vita után, a 29 éves Valeria újfent hallatott magáról, amikor egy fotózás kedvéért találkozott az élő Kennel. Csakhogy ellentétben a babákkal, élő megtestesítőik nem hogy nem lobbantak azonnal szerelemre, de kifejezetten utálták egymást.

És ezzel el is érkeztünk a közelmúlt legfrissebb eseményeihez. Valeriáról ugyanis az a hír járja, hogy fényevésre adta a fejét. A Daily Mail személyesen őt is megkérdezte, a lány pedig elmondta, minden egyes szó igaz. Néhány napja mozgás helyett kizárólag levegőn és fényen él, hogy így őrizze meg babás alakját. „Most már egyáltalán nem is vagyok éhes” – mondta, majd hozzátette, az éhezést más dimenzióban élő lények kedvéért csinálja, akiknek tanait különleges kinézetével népszerűsíti a Földön.

Csak reméljük, hogy Valeria tudja, hogy a tudományos vélekedés szerint a fényevés halálos áltudomány, és hogy a követők nagy része megszállottsága miatt éhenhal.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik