Szórakozás

Kiütéses győzelmet aratott a VV5 Dumagépe

Az elhallgathatatlan Fecó már biztos villalakónak mondhatja magát. VV Gergővel és Seherezádéval szombaton költöznek be a luxusbörtönbe.

Ismét összecsaptak a ValóVilág ötödik szériájának valóságshow-jelöltjei: szerda este a Dumagépek vívtak heves szócsatát a Villába jutásért. Ricsi, Márió és Fecó szeme előtt csupán egyetlen cél lebegett, hogy begyűjtsék a legtöbb nézői voksot és ezzel esélyük legyen megnyerni – a közel féléves rabság után – a VV5 főnyereményét.

Márió és Ricsi csak nagyokat pislogtak, köpni-nyelni nem tudtak, Fecó ugyanis amint berobbant a stúdióba, rekedtre ordította magát, a műsorvezető Sebestyén Balázs rémülve fordult a szerkesztők felé: „Segítség, valaki szedálja le!”.

A kelleténél egy kicsit nagyobb hőfokon égő Fecó nyelvpörgetése bár vetélytársait kikészítette, a nézőket meggyőzte: több, mint 70 százalékkal kiütéses győzelmet aratott a szinte szóhoz sem jutó, két másik Dumagép felett.



Feri 28 éves pécsi raktáros. Azt mondja, álmában már látta magát győztesként, és fejben már el is költötte a nyereményét, amit volt hova tenni, mert fiatal kora ellenére kétgyermekes apuka. Imádja a nőket, a latin sorozatokat nézi, onnan gyűjti be csajozós dumáit, szerinte a kockahasú férfiak ideje lejárt. Most jön ő. Volt egy nagy szerelme, Angéla, akit megcsalt, ezért elveszítette. A ValóVilág 5-be való bejutással Angélának akar bizonyítani és vissza akarja szerezni. Fecó állítja, nem fog elcsábulni, ha a Villa tele lesz jó csajokkal. Bár gyorsan hozzátette: ha már van bent egy Seherezádé, akkor legyen mellé egy José Armando is.



A VV5 eddigi két biztos lakója, Gergő és Seherezádé már egy szállodában vannak, egymástól szigorúan elkülönítve. Ők is csak a szombati beköltözéskor találkoznak először.

A következő, csütörtöki beszavazóshow-jának versenyzői: a Cselszövők.



Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik