Szórakozás

10 percig bírja egy nővel a VV5 Alfahímje

Gergő bár négy és fél évet ült drogkereskedelemért, a kapcsolat béklyóit nem tudja elviselni.

A celebtestvér, Dukai Reina bátyja még légigitározott is örömében, mikor kiderült, hogy ő az első villalakó a ValóVilág 5-ben. Az Alfahím kategóriát óriási fölénnyel, 58 százalékkal nyerte a sittet is megjárt, 31 éves fiú hétfő este. Gergő még most is nehezen fogja fel, hogy a nézők őt akarják látni minden este a tévé képernyőjén, de azt mondja, sorsfordításra készül. Reméli, a valóságshow rengeteg lehetőséget hoz majd az új, immár szabad életébe, ő pedig ezeket igyekszik majd minél jobban kihasználni.

Gergő a Bors című napilapnak elárulta, nehezen marad meg egy nő oldalán, az első összezördülés után otthagyja barátnőit. A leghosszabb kapcsolata 2 évig tartott, jelenleg is szingli és egyelőre bejön neki a facér élet. Azt mondja, tíz percnél többet nem bír ki egy nővel felhőtlen boldogságban és maga sem érti, hogy higgadt természete ellenére miért nincs türelme a gyengébb nemhez.Ennek ellenére nem tartja kizártnak, hogy a luxusbörtönben találja meg az Igazit, kifejezett zsánere nincs, elég csak az illető hölgy szemébe néznie, és rögtön tudja, hogy van-e keresnivalója mellette.

Gergő egy szállodában tölti az elkövetkező napokat, ott gyűlnek össze ugyanis a beszavazóshow-k nyertesei, hogy aztán szombaton együtt birtokukba vegyék a ValóVilág Villáját.



Ajánlott videó

Olvasói sztorik