Foci

A fogadóirodák szerint nem Zidane lesz Mourinho utódja

A fogadóirodák szerint Mauricio Pochettino, a Tottenham Hotspur vezetőedzője a legesélyesebb José Mourinho helyére a Manchester Unitednél.

A 46 esztendős argentin edző érkezése háromszoros pénzt érne. Pochettino hosszú ideje célpont a klubnál, hiszen a támadófutballt részesíti előnyben, és bátran vet be fiatal játékosokat, márpedig a Manchesternek mindkét területen akadtak hiányosságai Sir Alex Ferguson 2013-as visszavonulása óta. Pochettino májusban 2023-ig hosszabbította meg a szerződését londoni állomáshelyén, így a manchesterieknek vélhetően mélyen a zsebükbe kellene nyúlniuk a megszerzéséhez.

Őt követi az esélyesek sorában Zinédine Zidane, a jelenleg csapat nélküli francia szakvezető nyári távozásáig sorozatban háromszor vezette Bajnokok Ligája-diadalra a Real Madridot. A fogadók a befektetett összegük ötszörösét kapják meg, amennyiben a szintén 46 éves Zidane lesz az utód az Old Traffordon.

A United kedden délelőtt közölte, hogy megköszönte a 2016 májusában kinevezett Mourinho munkáját, és hamarosan kijelöli utódját, aki megbízott edzőként ül le az idény végéig a kispadra. A Sky Sports értesülése szerint a továbbiakban az eddigi másodedző, a májusban visszavonult Michael Carrick irányítja majd a csapatot, az ő véglegesítése 11-szeres pénzt fizetne.

Az AS Monaco korábbi edzője, a portugál Leonardo Jardim tízszeres, a Chelsea-t korábban irányító olasz Antonio Conte 13-szoros, míg az Arsenal korábbi legendás trénere, a francia Arsene Wenger 21-szeres összeget érne.

Az MU 17 forduló után 26 ponttal a hatodik helyen áll a Premier League-ben, ez az elmúlt 28 idény legrosszabb bajnoki rajtja a Vörös Ördögöktől.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik