Foci

A PSG és a francia válogatott korábbi edzője válthatja Mourinhót Manchesterben

Ahogy arról korábban beszámoltunk, a Manchester United menesztette José Mourinhót a Liverpool elleni csúfos vereség után. Az utódlásról egyelőre nem döntött a klub, jelenleg csak annyi biztos, hogy a következő pár napban Michael Carrick vezeti az edzéseket, majd utána döntenek az ideiglenes menedzserről, akivel kihúzzák a szezont.

Természetesen röpködnek a nevek, és Arséne Wengertől, Leonard Jardimig mindenki benne van a kalapban, de hangsúlyozzuk: a kinevezett utód csak nyárig kapna megbízást, ezért valószínűleg a médiában keringő nevek nagy százaléka nem vállalná el a feladatot.

Nem úgy, mint a Paris Saint-Germain és a francia válogatott korábbi edzője, Laurent Blanc. Állítólag a francia szakember szívesen beugrana a megüresedett kispadra, és az sem zavarja, hogy csak júniusig dolgozhatna ott.

A klub olyan embert szeretne most találni, akinek van némi kötődése hozzá, Blanc pedig játékosként két évet töltött a csapatnál. Mellette még a korábbi norvég legenda, Ole Gunnar Solksjaer is erős pályázó lehet.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik