Három játékosa maradt az érdi női kézilabdacsapatnak

A megváltozott körülmények miatt mindenki távozik, Szabó Edina és Rácz Marianne fiatalokból építene csapatot.
Kapcsolódó cikkek

Amikor február végén, március elején kiderült, hogy teljesen át kell alakítani az Érd női kézilabdacsapatának költségvetését, akkor a szakmai stáb felajánlotta, hogy farag az edzőtáborokon, a stábtagok számán, és az európai kupaszereplés lehetőségén is, nyilatkozta az edző, Szabó Edina az Érd FM 101.3 megújult reggeli műsorában, a Bundáskenyérben.

Nem akar évente százmilliókat adni a város az érdi kézicsapatnak
Inkább az utánpótlásra fókuszálnának.

„Teljesen új a helyzet, hiszen játékos már nincs hozzá abból a csapatból, amivel az indulást terveztük. Csak azok a játékosok maradtak, akik a Budaörsben szerepeltek kölcsönben, de ők juniorkorúak még” – idézte az Erdmost.hu portál Szabót, aki elárulta, a mostani NB I-es keretből szinte mindenki távozik.

A változás miatt az idei keretéből a jobbszélső, Király Réka, az átlövő, Landi Gabriella, illetve a beálló, Simon Armilla marad jövőre is a csapatban.

Nem látjuk már érdi színekben Szabó Laurát, aki saját nevelésű játékosunk, de Schatzl Natalie sem marad, Katarina Krpezs-Slezák volt, aki az utolsó pillanatig kivárt, hátha találunk megoldást

– mondta Szabó Edina.

Elárulta, hogy a sportszakmai igazgatóval, Rácz Marianne-nal együtt vállalják az új kihívást, azt, hogy a saját elképzelésünk szerint a következő évben a lehető legjobb érdi csapat legyen, akár csak fiatalokkal dolgozva is.

Kiemelt fotó: Facebook/ÉRD Handball