Sport

Vincze Ottó öccse is a győri kézicsapatból választott párt magának

A Győri Audi ETO KC kézilabdacsapata mindent vitt idén, megnyerte a magyar bajnokságot, a kupát, valamint zsinórban harmadszor a Bajnokok Ligáját is.

Elképesztő küzdelem árán lett újra BL-győztes a Győri ETO
Danyi Gábor az első magyar edző, aki Bajnokok Ligáját nyert a Győrrel.

A sok külföldi légiós között van néhány magyar húzóembere is a csapatnak, közéjük tartozik a Final Four legszebb gólját szerző Görbicz Anita, valamint Bódi Bernadett, akikről valószínűleg kevesen tudják, hogy sógornők.

Tényleg olyan nagy baj, hogy a Győr világválogatottként veri végig Európát?
A norvég rivális szurkolóit nem zavarja, viszont büszkék arra, hogy ők a hazaiakra építenek. A győri drukkereket a veretlen szezon hátteréről és a nekik címzett kritikák jogosságáról faggattuk a BL-döntő előtt és után.

Görbicz párja a korábbi válogatott focista, Vincze Ottó, Bódi pedig másfél éve Vincze öccsével, Gáborral él együtt. A Story legfrissebb számában Bódi elárulta, a BL-győzelem után a játékosok közösen ünnepeltek, egy zárt körű partin mulattak hajnal négyig, ami egyfajta búcsúbuli is volt, mivel többen is távoznak a csapattól, például Tomori Zsuzsanna vagy Nycke Groot.

Bódi azt nyilatkozta, nagyon örül annak, hogy véget ért a fárasztó idény és már a nyaralására készül: Egyiptomban még nem járt korábban, most viszont rövid idő alatt kétszer is ellátogat majd az országba. Görbiczről azt mondta, nagyon jóba vannak, így a pályán belül és azon kívül is összetartanak, és a családi programok mellett is rendszeresen összejárnak, legutóbb például Majka koncertre látogattak el közösen.

Kiemelt kép: MTI/Kovács Tamás

Ajánlott videó

Olvasói sztorik