Sport

Görbicz gólját választották a négyes döntő legszebbjének

A budapesti női kézilabda Final Four négy mérkőzésén összesen 215 gól született, így volt miből kiválogatni az 5 legszebbet.

Tényleg olyan nagy baj, hogy a Győr világválogatottként veri végig Európát?
A norvég rivális szurkolóit nem zavarja, viszont büszkék arra, hogy ők a hazaiakra építenek. A győri drukkereket a veretlen szezon hátteréről és a nekik címzett kritikák jogosságáról faggattuk a BL-döntő előtt és után.

A listán három játékos is szerepel a trófeát megkaparintó Győrből, Bódi Bernadett, Eduarda Amorim és Görbicz Anita gólja is befért a top 5-be.

Danyi Gábor, aki felülmúlta a felülmúlhatatlant
A Győri Audi ETO magyar sikeredzőjének élet- és játékfilozófiája túlmutat a sporton, a vasárnap esti Bajnokok Ligája győzelmen. Interjú.

Bódi döntőbeli gólja a negyedik lett, Amorim elődöntőben elengedett szédületes átlövése a harmadik, Görbicz mutatványát pedig egyenesen a legszebbnek találták.

Pedig az elődöntős ellenfél, a norvég Vipers Kristiansand kapujában nem kisebb klasszis állt, mint a korábban Győrben is megforduló Katrina Lunde, de neki sem volt esélye a finom csuklómozdulattal szemben, ahogy Görbicz elcunderezte mellette a labdát.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik