Sport lineup

Fenekét mutatta a legendának, majd bekerült a történelemkönyvbe

Odell Beckham Jr. egy érdekes megmozdulással hívta fel magára a figyelmet az Atalnta Falcons és a New York Giants NFL-mérkőzése előtt: Randy Moss elé futott, hátat fordított neki és úgy tett, mintha letolta volna a nadrágját.

Elsőre azt gondolhatnánk, a fenekét mutogatta cukkolás gyanánt, de azt látni, Moss nagyot nevet a dolgon. A már az ESPN-nél szakértő korábbi kiváló elkapónak volt egy hasonló ünneplése a Green Bay Packers otthonában, úgyhogy Beckham ezzel a mozdulattal tisztelgett előtte.

A Giants elkapója mérkőzésen a történelemkönyvbe is beírta magát: a liga történetében a második legfiatalabb játékosaként érte el az 5000 yardot a posztján (54 mérkőzés alatt), csak Lance Alworth-nak kellett ehhez kevesebb meccs (52).

Győzelemnek viszont nem örülhetett Odell Beckham Jr., hiába volt a találkozó legvégén egy touchdown-elkapása. Az Atlanta ugyanis végig vezetve nyert 23-20-ra, a háromból három field goalt szerző Giorgio Tavecchio biztosította be a győzelmet. De meg kell említeni a Falcons irányítóját, Matt Ryant is, aki 379 yardot passzolt össze és egyszer sem adta el a labdát. 39 átadásából 31 pontos volt.

Az Atlanta mérlege 3-4, a New Yorké 1-6.

Eredmény – NFL, 7. játékhét

Atalnta Falcons – New York Giants 23-20

Nyitókép: Kevin C. Cox/Getty Images

Ajánlott videó

Olvasói sztorik