Sport lineup

Íme a legfurcsább ketrecbe ugró a McGregor-Nurmagomedov balhéról

Ahogy arról mi is beszámoltunk, óriási balhéba fulladt Conor McGregor és Habib Nurmagomedov mérkőzése a UFC 229. gáláján. A várva várt meccs négy menet után véget ért, ám az orosz bunyós a tömeggel szó- és ökölcsatába bonyolódott, mire temérdek ember mászott be a ketrecbe is és elszabadult a pokol.

Conor McGregor feladta a meccsét, a közönség verte meg Nurmagomedovot
Botrányosra sikerült a két év után ismét bunyózó ír ketrecharcos meccsén, Habib Nurmagomedov kiugrott a nézők közé, de rajta vesztett.

Egy egészen különleges szereplőre derült fény az eseményből. Daniel Cormier, aki Nurmagomedovval együtt készült az American Kickbox Academy keretein belül harcolni az MMA Show-ban mesélt az estéről. Elmondása szerint egy ismeretlen fickó ült mögötte, akivel váltott néhány szót. Az úr, bizonyos David Martin, aki óriási MMA rajongó.

Martin egyike volt azoknak, akik az oktagonba siettek a balhé kirobbanásakor, azonban a férfi nem verekedni ment. Cornier elmondása szerint egyenesen McGregorhoz sietett, ellenőrizte, hogy jól van-e, majd visszasietett a helyére. Még Twitteren is megosztotta, hogy életében először ketrecbe lépett, a felvétel elején drapp zakóban fut be a ketrecbe:

Az aggódó rajongóról szóló történetet és a tweetet azóta rengeteg helyen bemutatták.

Nyitókép: Harry How/Getty Images

Ajánlott videó

Olvasói sztorik