Sport

A balhéja miatt elvehetik McGregor legyőzőjének világbajnoki címét

Ahogyan arról beszámoltunk, óriási botrányba fulladt Conor McGregor és Habib Nurmagomedov harca. Egy fojtás során az ír bunyós föladta a meccset, ám nem sokkal ezután az orosz kiugrott az oktagonból és közönségnek ment. Eközben a dagesztáni támogatói beugrottak a ketrecbe és McGregort kezdték püfölni, irtózatos tömegverekedés lett a dologból.

Conor McGregor feladta a meccsét, a közönség verte meg Nurmagomedovot
Botrányosra sikerült a két év után ismét bunyózó ír ketrecharcos meccsén, Habib Nurmagomedov kiugrott a nézők közé, de rajta vesztett.

Dana White, a UFC elnöke a gála utáni sajtótájékoztatón elismerte, hogy biztosan büntetést kap majd Nurmagomedov, a kérdés csak az, hogy pénzbírságot, vagy eltiltást. Utóbbinak komoly következményei lehetnek, mivel White kilátásba helyezte,

amennyiben hosszabb időre eltiltják az oroszt, akár a könnyűsúlyú világbajnoki övétől is megfoszthatják.

Nagy kérdés, hogy mi számít majd hosszú elitltásnak, valamint az is érdekes, hogy ha McGregornak a UFC simán megbocsátotta, hogy rátámadt egy csapatbuszra áprilisban, akkor a dagesztáni bunyósnak nem jár-e ez a kegyelem? Egyelőre nem tudni, mikorra várható döntés Habib Nurmagomedovval kapcsolatban.

Nyitókép: Harry How/Getty Images

Ajánlott videó

Olvasói sztorik