Sport

Itt az első jelölt, magyar edzője lehet Hosszú Katinkának

A háromszoros olimpiai bajnok Hosszú Katinka csütörtökön jelentette be, hogy a Shane Tusuppal kötött házassága újra romokban, férfjével sem a magánéletben, sem az úszodában nem folytatják. Az amerikai edző-férj később egy Facebookon közölt levélben azzal vádolta meg feleségét, hogy azért alakult így a történet, mert Hosszú megcsalta őt edzőpartnerével, Dudás Dániellel. Jelenleg ennyit tudunk, illetve azóta elérhetetlen a magyar klasszis FB-oldala, amelyet minden bizonnyal Tusup kapcsolt le.

Kicsoda Dudás Dániel, akivel állítólag félrelépett Hosszú Katinka?
Bemutatjuk minden probléma forrását, a harmadik felet.

Nemrég megírtuk, hogy a drámát Hosszú az Egyesült Államokban vészeli át, ahol elindult idei első versenyén. Az úszása remekül sikerült, máris a negyedik legjobb európai időt tudja 2018-ban.

A Nemzeti Sport úgy tudja, megvan, ki lehet a magyar klasszis új edzője. A lap megkereste a Százhalombattán edzősködő Bodrogi Viktort, aki nem tudta megerősíteni a találgatásokat, ám közben nem is cáfolta az értesüléseket.

Jó ismerősként beszélgettünk a hogyan továbbról, de a felvetése kapcsán csak azt mondhatom: ezt az információt sem megerősíteni, sem cáfolni nem kívánom. Az biztos, hogy szüksége van valakire, mert egyedül képtelenség ezt csinálni, ahogyan az is biztos, hogy nincs könnyű helyzetben, egy ilyen válság mindig nehéz. De én képesnek tartom arra őt, hogy visszatérjen. Úszni és versenyezni akar, reméljük, hogy a teste is ezt akarja

– mondta Bodrogi, aki 2007-ben óriási szerepet játszott abban, hogy Hosszú Katinka az Egyesült Államokban folytatta tanulmányait.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik