Sport

Visszapillantó: Társak nélkül nehezen menne

Nagyszerű győzelmet aratott (8-5) a Fehérvár Futsal Balogh 2000 a Külker SC elleni rangadón, Végvári Ádám, pedig a vendéglátók egyik legjobbja volt.

A 21 esztendős játékos eddig leginkább a cseresorban kapott helyet az alapszakasz találkozóin, ám ezúttal a kezdőötösben szavazott bizalmat számára Reveland Zoltán vezetőedző. Végvári – aki mellesleg a megyei első osztályú Polgárdi VSE nagypályás csapatában is játszik – két góllal, valamint remek védőmunkát nyújtva bizonyította, hogy lehet rá számítani éles meccseken is

–  Nagyon akartuk ezt a győzelmet, tisztában voltunk azzal, hogy három hazai összecsapás vár ránk egymás után, most ezzel a győzelemmel egyik legnagyobb vetélytársunkat le tudtuk szakítani. Nemcsak az én érdemem ez a siker,  tisztában voltunk azzal, hogy csak a győzelem az egyedüli elfogadható eredmény. Igaz egy kicsit szoros lett a vége, számítottunk arra, hogy leviszik a kapusukat, de ezen szerencsére át tudtunk lendülni. Lőttem ugyan két gólt, de ezeket a társaim passza nélkül nem tudtam volna értékesíteni. Egységesek vagyunk, jöhet most bárki, legyőzzük őket! – nyilatkozta a Fehérvár24-nek Végvári Ádám.

A Fehérvár Futsal Balogh 2000 csapata legközelebb április 29.-én 20.30.-kor a Ferencváros csapatát fogadja a VOK-ban.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik