Sport

Harmadik a Fehérvár Futsal

Legyőzte a Szombathelyi Egyetem csapatát a Fehérvár Futsal Balogh 2000 együttese az NB II Nyugati csoportjának alapszakaszt záró fordulójában, és 3. helyről folytatja a rájátszásban.

Lassan gyülekeztek a szurkolók a VOK-ban a 26. forduló találkozójára, ezen, nem lehetett csodálkozni, mivel a fontosabb kérdések már eldőltek korábban, és az idén először a második vonalban szereplő fehérváriak biztosították helyüket a felsőházi rájátszásban.

A legjobb négy között vannak, és a bajnoki címet nagy valószínűséggel elhódító Dunakeszi Kinizsi mögött akár kiharcolhatják a feljutást is. Igaz addig elég göröngyös út vezethet, valamint több olyan ok is van, amely ellene szól, de, ahogy Balogh Tamás szakosztálymenedzser fogalmazott „így is szép, amit a csapat eddig elért”. Igazat kell adnunk a fehérváriak vezetőjének, mivel senki nem gondolta még ősszel, hogy ilyen magasságokba juthat a gárda.

Az utolsó hazai találkozót jól kezdték, és huszáros rohammal bő negyedóra alatt lőttek egy hatost, és bizony alig várták a vendégek a szünetet. Kár volt azonban a folytatásért, mert a magabiztos előny birtokában bizony több védekezési hiba, és pontatlanság is becsúszott, amely nagy meglepetésre igencsak felhozta az addig, még a kapuig is alig-alig eljutó egyetemistákat. Zsinórban lőttek négy gólt, és hirtelenjében kezdett szorossá válni az összecsapás. Szerencsére azonban a lehető legjobbkor „állította be magát” Reveland Zoltán vezetőedző, és irányításával innentől ismét az első félidei arcát mutatta a Fehérvár, amely végül magabiztos, háromgólos sikert könyvelhetett el.

Jegyzőkönyv:

Fehérvár Futsal Balogh 2000 – Szombathelyi Egyetem 8-5 (6-2)

Székesfehérvár, 50 néző

Vezette: Schnellbach (Sztupá, Láposi)

Fehérvár Futsal Balogh 2000: Hegedűs F. – Béres Z. 2, Végvári, Mudra 1, Takács V. 1. Cs: Reveland (Kapus), Molnár Cs. 1, Kéri 2, Orosz 1. Vezetőedző: Reveland Zoltán.

Szombathelyi Egyetem: Lang – Borsi, László 2, Balogh I. 2, Földvárszki. Cs: Lugosi (kapus), Németh B., Ágoston 1. Vezetőedző: Lukács Dániel

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik