Sport

Boros és Bucher pénzbe értek az MPS Bécsen

A legjobb 66 közé jutott Bucher András és Boros Péter is a Mega Poker Series Bécsen, ami már a fizetős helyeket jelenti. Egyben esélyük nyílt az 54 ezer eurós fődíjra is.

A második játéknappal, azaz az egyenes kieséses szakasszal folytatódott a Mega Poker Series 770 eurós főversenye. Kilenc magyar játékos bizakodhatott a pénzbeérésben, ez viszont csak Boros Péternek és Bucher Andrásnak jött össze – írja a Poker.hu.

Hosszú napnak nézett elébe a Mega Poker Series Bécs még 244 fős mezőnye, amelyben kilenc magyar zsugás várta a folytatást. Mivel csak 66 főt díjaztak, így a játékosok háromnegyede pénz nélkül volt kénytelen távozni.

Sajnos üres kézzel búcsúzott hét magyar is, úgy mint Telek László, Kapitány Zoltán, Bézsenyi László, Kövecses Árpád, Magyar István és Varga Gergely is, valamint a már félig magyarnak számító, Budapesten élő Lebor Benjamin is.

Végül két játékosunk abszolválta a pénzbeérést, közülük Boros Péter különösen jól végzett, az előkelő hatodik helyen zárta a napot a megszerzett 1152 000 zsetonjával.

A másik magyar Bucher András volt, ő azonban mindössze a 61. helyről folytathatja a küzdelmet, ami már az 54 ezer eurót érő első helyért zajlik tovább.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik