Szórakozás

Merész védekezéssel állt elő a férfi, aki lefeküdt a felesége testvérével

Hihetetlen történetet osztott meg a TikTokon egy fiatal nő. Amikor megtudta, hogy a férje megcsalta őt az ikertestvérével, mindketten azt mondták neki, hogy valójában érte tették.

Sokféle védekezéssel álltak már elő hűtlen házastársak a történelem során, de a férj, aki a felesége ikertestvérével lépett félre, alighanem mindenkin túltesz.

A megcsalt nő egy TikTok-videóban azt mondja, a férjével nagyon szerettek volna gyerekeket, de hiába próbálkoztak már hat éve. A férj és a feleség ikertestvére azt mondják, ezen a helyzeten akartak segíteni, amikor lefeküdtek egymással – írja a Daily Star című brit bulvárlap.

A férj és a nővér azonban csak akkor mondtak el mindent a feleségnek, amikor a nővér teherbe esett.

A nővér azt mondja, az eset nem is számít megcsalásnak, inkább afféle béranyaságról van szó, ő csak kihordja és megszüli a testvére és a sógora gyermekét, aki pontosan olyan lesz, mintha tényleg a közös gyermekük lenne, hiszen az ikernővérek genetikailag egyformák.

A férfi külön hangsúlyozta, hogy mivel a felesége ikertestvérével feküdt le, az egyáltalán nem számít megcsalásnak, hiszen a genetikai egyezés miatt gyakorlatilag ugyanazzal a nővel feküdt le.

A megcsalt feleséget azonban nem igazán győzték meg az érvek és a kommentelők is azt tanácsolták nekik, hogy minél előbb meneküljön el ebből a helyzetből.

@mrsbelleblake I dont know how to feel #husband #wife #twin #pregnancy #cheater #cheating #infertility #marriage #baby #mom ♬ original sound - Belle Blake

Ajánlott videó

Olvasói sztorik