A koronavírus-járvány teljes mértékben átírta a világról alkotott képünket, életünk minden szegmensére hatása van. Aki nem tud alkalmazkodni a megújult helyzethez, komoly lépéshátrányba kerülhet egyes szektorokban – nincs ez másképp az utazóbloggerek, utazóinfluenszerek esetében sem, akik eddig zavartalanul járhatták a világot, bemutatva csodás helyeket. Ám a pandémiahelyzet közbeszólt: itt az idő újratervezni mindent!
Szponzorált tartalom

2020. 09. 25. 07:00

Pásztor Anna: Hálás vagyok a koronavírusnak a sallerért

Az énekesnő örök optimista, de az év eleji járványhelyzet az ő látásmódját is megtépázta. Sokakhoz hasonlóan ő is padlóra került, a kilátástalanságból való kiutat egy két évvel ezelőtti televíziós műsorban született barátság hozta el. Mi lenne, ha úgy segítenénk magunkon, hogy közben a világnak segítünk – gondolták Mizsei János séffel, akivel közösen találták ki a ZUZ(D)A névre keresztelt rock and roll főzőakadémiát. Ami a főzést illeti, az egyikük értett hozzá, a másik meg lelkes volt.

Farkas Franciska: Megnyugtatott, hogy egy négyéves kislánynak az álmára vigyázhattam, aki haza akart innen menni

Farkas Franciska színésznőnek, mint sokan másoknak, a tavaszi karanténidőszak idején egyik napról a másikra szűntek meg a fellépései, forgatásai. A kialakult helyzet miatt mélypontra került, de pár nap után döntést hozott. Mivel az eredeti végzettsége szociális munkás, otthonokba küldte el a jelentkezését. Egyetlen helyről kapott választ, egy gyermekotthontól, pedig anno megfogadta, hogy kicsikkel sosem akar foglalkozni.

Friss

Top 24

Összes

Címlapról ajánljuk

24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.