Élet-Stílus koronavírus

Pásztor Anna: Hálás vagyok a koronavírusnak a sallerért

Pásztor Anna énekesnő örök optimista, de az év eleji járványhelyzet az ő látásmódját is megtépázta. Sokakhoz hasonlóan ő is padlóra került, a kilátástalanságból való kiutat egy két évvel ezelőtti televíziós műsorban született barátság hozta el. Mi lenne, ha úgy segítenénk magunkon, hogy közben a világnak segítünk – gondolták Mizsei János séffel, akivel közösen találták ki a ZUZ(D)A névre keresztelt rock and roll főzőakadémiát. Ami a főzést illeti, az egyikük értett hozzá, a másik meg lelkes volt.

Legutóbbi videónkban Farkas Franciska színésznővel beszélgettünk arról, hogyan talált új munkát egy gyermekotthonban a járványhelyzet következtében. Most Pásztor Anna énekesnő mesélte el nekünk, mit érzett, mikor kijött a hír, csak ötszáz fő alatt lehet koncertet tartani, és mihez kezdett a felszabaduló idejével.

A Ready most mindenkié

A Vodafone és a Kreatív Ready pályázaton azokat a vállalkozókat és magánszemélyeket keresik, akik Pásztor Annához hasonlóan nem voltak restek kilépni a megszokott megoldások komfortzónájából, lendületükkel, bátorságukkal és kreativitásukkal pedig másokat is a hatékony problémamegoldásra inspirálnak. A videó a Vodafone támogatásával készült.

Olvasói sztorik