Szórakozás

Úristen, de undorító ez a babakocsi! Hogy éli túl a gyerek ezt a gyerekkort?

Ismeritek azt a mondást, hogy tiszta babakocsi, rendes ház? Katz Dávid emiatt került cikis helyzetbe. Lánya babakocsija szép járgány, a gyerek is szereti, úgy általában, de egy-két makacs folt valahogy mindig rákerül a járgányra. A videóban is rögzített, krimibe illő eset után úgy dönt, elviszi a járművet egy babakocsi tisztítással foglalkozó vállalkozáshoz.

A Flora MiniWash évek óta babakocsi kölcsönzéssel foglalkozott, főleg turistákra, utazó családokra építettek. A koronavírus miatt azonban nullázódott ez a tevékenységük, ezért újraterveztek, és egy új szolgáltatást indítottak.

 

Előző videónkban szintén a koronavírus miatt új szolgáltatást indító Szabadszínész nevű vállalkozást mutattuk be. Amerikában és több európai országban is létező gyakorlat volt az online casting – ahol neten keresztül jelentkezni a különböző színészi munkákra – hazánkban viszont eddig nem működött ez a formátum.

Kapcsolódó
Katz ördögi nevetésétől még Lengyel Tamás is elképedt
„Be kellene kapcsolnod a kamerát, azt hittem, ez egyértelmű” – Így kezdődött Katz Dávid kollégánk első online castingolása Lengyel Tamással.

Szponzorált tartalom

Videósorozatunkban megismerhetik a Vodafone Ready pályázat kiemelt győzteseit, akik megmutatják, hogyan fordították át a nehéz 2020-as évet igazi sikersztorikká. A már létező offline üzleti megoldások a digitalizáció segítségével váltak online sikerré, ezekben a megoldásokban segít a Vodafone Business. A videó a Vodafone támogatásával készült.

Olvasói sztorik