Élet-Stílus koronavírus

Farkas Franciska: Megnyugtatott, hogy egy négyéves kislánynak az álmára vigyázhattam, aki haza akart innen menni

Farkas Franciska színésznőnek, mint sokan másoknak, a tavaszi karanténidőszak idején egyik napról a másikra szűntek meg a fellépései, forgatásai. A kialakult helyzet miatt mélypontra került, de pár nap után döntést hozott. Mivel az eredeti végzettsége szociális munkás, otthonokba küldte el a jelentkezését. Egyetlen helyről kapott választ, egy gyermekotthontól, pedig anno megfogadta, hogy kicsikkel sosem akar foglalkozni.

Elkísértük Franciskát a krízisotthonba a gyerekekhez, akikre egész nyáron felügyelt. Felkavaró élményekkel jött ki az otthonból. Videónkból kiderül, hogy élte meg ezt a pár hónapot és miért tartja az eltérő sikerélményt a két szakma közötti legnagyobb különbségnek.

A Ready most mindenkié

A Vodafone és a Kreatív Ready pályázaton azokat a vállalkozókat és magánszemélyeket keresik, akik Farkas Franciskához hasonlóan nem voltak restek kilépni a megszokott megoldások komfortzónájából, lendületükkel, bátorságukkal és kreativitásukkal pedig másokat is a hatékony problémamegoldásra inspirálnak. A videó a Vodafone támogatásával készült.

Olvasói sztorik