Élet-Stílus koronavírus

Katus Attila: Rögtön éreztem, hogy ez két évig fog tartani és hatással lesz a munkámra

Egy furcsaság rögtön magyarázatra szorul: interjú előtt pár nappal a világ-és Európa-bajnok Katus Attila eltörte a lábát, de ez nem akadályozta meg abban, hogy órákat tartson. Videónkban arról beszélgettünk, hogy a koronavírus milyen változásokat hozott edzői-és üzleti életébe, karrierjébe, és hogyan kellett újragondolnia életét.

Legutóbb Farkas Franciska színésznő, majd Pásztor Anna énekesnő mesélt nekünk arról, hogyan alakította át az életüket és az anyagi helyzetüket a járványhelyzet. Katus Attila munkája abból áll, hogy sok emberrel találkozik, rendszeresen nagyközönség előtt tart edzéseket, ami egy jelentős bevételforrás számára. A karantén kihirdetésekor két irányvonalat látott maga előtt:

 

A Ready most mindenkié

A Vodafone és a Kreatív Ready pályázaton azokat a vállalkozókat és magánszemélyeket keresik, akik Katus Attilához hasonlóan nem voltak restek kilépni a megszokott megoldások komfortzónájából, lendületükkel, bátorságukkal és kreativitásukkal pedig másokat is a hatékony problémamegoldásra inspirálnak. A videó a Vodafone támogatásával készült.

Olvasói sztorik