Média

Ennek örülni fognak a Fear the Walking Dead rajongói

távkapcsoló
távkapcsoló

Ingyenesen, kódolás nélkül érhető el az AMC tévécsatorna műsora április 16. és április 29. között az Antenna Hungária által üzemeltetett digitális földfelszíni (tető- és szobaantennás) tévés rendszeren, a MinDig TV-n. Ezzel közel 750 ezer háztartásban válik elérhetővé a csatorna.

A kódolatlan időszaknak köszönhetően már tegnap így került sor a „Fear the Walking Dead” amerikai premierjével egy időben a hazai rajtra. A premier után további epizódokat az AMC az indulástól eltérően minden hétfőn hajnali 3 órakor, majd esti főműsoridőben este 22  órakor is vetíti. Az új évad 16 epizódból áll, melynek második felét a későbbiek folyamán vetíti a csatorna.

A kódolatlan időszakban lesz látható április 17-én, azaz ma este a Taxi, holnap, április 18-án a Bridget Jones naplója, április 26-án az Alkonyat: Napfogyatkozás című film is.

Abban az esetben, ha a felhasználó nem látja az adott csatornákat a programlistában, egy automatikus újrahangolást kell elvégezni a dekóderen vagy a beépített DVB-T tunerrel rendelkező tévékészüléken, figyelmeztet a műsorterjesztő cég.

Egyébként jelenleg több más csatorna is kódolatlanul fogható, és több más szolgáltatónál is vannak hasonló lehetőségek. Ezekről ide kattintva találhat információkat.

Kolosi Péter
Nagy bejelentést tett az RTL Klub vezérhelyettese
Megrendelte az RTL Magyarország A mi kis falunk című sorozat következő, harmadik évadát. Kolosi Péter programigazgató, az RTL Magyarország vezérigazgató-helyettese más érdekeset is mondott.
echo_tv_studio-1024x576-1024x576
Távozik Mészáros Lőrinc kulcsfigurája az Echo TV-től
Felhívtuk Csík Zoltánt, az Echo TV leköszönő igazgatósági tagját, aki megerősítette a hírt, majd sejtelmesen válaszolt arra a felvetésre, hogy a médiában folytatja-e karrierjét.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik