Média

Kódolatlanul érkezik Az ifjú pápa

Az igazi pápa
Az igazi pápa

Április 13. és 29. között nyolc műsorterjesztő szolgáltatónál is kódolatlanul lesznek elérhetők a FilmBox mozicsatornái, jelentette be az SPI Magyarország. A kódolatlan időszakban a UPC Direct, az Invitel és a Tarr négy, a PR-Telecom és a DIGI három, míg az Antenna Hungária (MinDig TV) egy csatornát nyit meg, a UPC és a Vidanet előfizetői pedig mind az öt FilmBox mozicsatorna kínálatából választhatnak a kiemelt időszakban. Az előfizetők – szolgáltatójuk kínálatának függvényében – a FilmBox, a FilmBox Family, a FilmBox Plus, a FilmBox Premium és a FilmBox Extra HD műsorait, többek között sikeres sorozatokat és filmeket nézhetnek meg.

ninja warrior hungary
Folytatódik a TV2 egyik sikerműsora
Újra beveti a TV2 a Ninja Warrior Hungary című sportvetélkedőjét.

A FilmBox Premium műsorán április 28-án 21 órakor debütál az Oscar-díjas olasz rendező, Paolo Sorrentino sorozata, Az ifjú pápa, főszerepben Jude Law-val. A tízrészes széria az első amerikai pápáról, Lenny Belardóról szól, aki XIII. Piusz pápaként számos intézkedésével sokkolja a Vatikánt és folyamatos harcot vív ellenlábasaival. A kódolatlan időszak alatt kerül műsorra az Extra HD-n a Boldogító igen (vagy nem?) Denise Richards-al, aki egy, a problémamegoldásban élen járó esküvőszervezőt alakít, saját életét azonban képtelen uralni. A FilmBox Family csatornán a kódolatlan időszak kezdetén, április 14-én, a Lucky Luke: irány a vadnyugat című rajzfilm kerül műsorra, bemutatva a Daltonok és Lucky Luke harcát. A FilmBox Plus műsorán többek között a Fekete Cadillac című thrillert láthatják a nézők.

A FilmBoxon Lev Tolsztoj klasszikusa, a Háború és béke is megelevenedik. A minisorozat a Lifetime és a History Channel produkciójában olyan sztárok közreműködésével készült mint Lily James (Hamupipőke), Paul Dano (Ifjúság), Jim Broadbent (Harry Potter-sorozat), Gillian Anderson (X-akták), Mathieu Kassovitz (Amélie csodálatos élete) és Brian Cox (X-Men 2.). A napóleoni háborúk idején játszódó hat részes film öt orosz nemesi család viszontagságairól mesél, akiknek élete a harcok hatására alapjaiban változhat meg.

Sváby András műsorvezető. Fotó: ATV
Mi lesz Sváby és Bochkor műsorával?
Megkérdeztük az ATV-től, mi lesz a Heti Napló Sváby Andrással és a #Bochkor című műsorokkal azután, hogy kiderült, a műsorokat eddig gyártó Hajdú Péter és ATV útjai elválnak egymástól.

Kiemelt kép: Az igazi pápa

Ajánlott videó

Olvasói sztorik