Média

Kódolatlan az RTLII

tévé tv távkapcsoló. fotó: thinkstock
tévé tv távkapcsoló. fotó: thinkstock

Az RTL Magyarország és az Antenna Hungária Zrt. közötti megállapodás alapján április 3. és április 16. között kódolatlanul, előfizetés nélkül elérhető a MinDig TV, azaz a tető- és szobaantennás földfelszíni digitális rendszer használói számára az RTLII csatorna.

A kódolatlan időszakban saját gyártású sorozat, évadpremier, élő sportközvetítések és hollywoodi filmek várják a MinDig TV nézőit. Április 5-én és 12-én az Arsenal FC-CSZKA Moszkva oda- és visszavágója várja a foci rajongóit. Április 9-én 22 órakor a 21., új évadával visszatér a Showder Klub stand-up comedy show. Képernyőn lesz Stephen King azonos című regényéből készült Carrie, továbbá David Fincher thrillere, a Holtodiglan. Emellett a kódolatlan időszakban kerül újra képernyőre az RTLII saját gyártású telenovellája, az Oltári Csajok is.

Az RTLII csatorna a D jelű, országos lefedettségű multiplexen a 19. programhelyen fogható, a vétellel kapcsolatos részletes információk a www.mindigtv.hu oldalon találhatók. Abban az esetben, ha a felhasználó nem látja a csatornát a programlistában, egy automatikus újrahangolást kell elvégezni a dekóderen vagy a beépített DVB-T tunerrel rendelkező tévékészüléken – közölte az állami műsorszóró vállalat.

Jelenleg több más tévécsatorna is kódolatlanul fogható, ezekről ide kattintva olvashat.

Leváltották a Story TV igazgatóságát
A Story4, a Story5 és a Galaxy TV-t működtető cég tulajdonosváltásával függ össze a változás.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik