Média

Kódolatlan lesz átmenetileg a Story4 és a Story5

story4
story4

Két hétre lekerül a kódolás hétfőtől a nemrég tulajdonost cserélt két tévécsatornáról, a Story4-ről és a Story5-ről az állami műsorszórónál, az Antenna Hungáriánál.  Ez egy pénteki közleményből derül ki, melyben bejelentik az Antenna Hungária és a tévét működtető Digital Media and Communications Zrt. ezzel kapcsolatos megállapodását.

A kódolatlan időszak április 16. és 29. között lesz az Antenna Hungária által üzemeltetett digitális földfelszíni (tető- és szobaantennás) tévés rendszeren, a MinDig TV-n, és ezzel 750 ezer háztartásban válik elérhetővé a két szórakoztató típusú csatorna ingyenesen. Továbbá a két csatorna élő műsora a MinDig TV applikációban is elérhető lesz, és lekérhető videós tartalmakat (VoD) is közzétesznek.

A két csatorna a lenti táblázatban található programhelyen és multiplexen érhető el. A vétellel kapcsolatos további információk a www.mindigtv.hu oldalon találhatók. Ha a felhasználó nem találja a csatornákat, újrahangolásra lehet szükség a dekóderen vagy a beépített DVB-t tunerrel rendelkező tévékészüléken.

Csatorna

Programhely

Multiplex

Story4

23.

D

Story5

41.

E

A Story-csatornákat működtető cég nemrég tulajdonost váltott, lecserélődtek az igazgatósági tagok, és épp a hónap végére új arculattal újulnak meg a csatornák. A médiavállalat a Story4, a Story5 és a Galaxy TV mellett további egy csatornát is indít Film4 néven, ami a megszűnő FOX csatorna helyére kerül egyes szolgáltatóknál. Erről és az új csatorna elérhetőségeiről itt olvashat bővebben.

tv
Átalakul a hazai tévés csatornakínálat
A hónap végén megszűnik a FOX magyarországi sugárzása. Helyére egy induló hazai csatorna, a Film4 kerül. Aznap más jelentős változás is lesz a hazai tévés piacon: ne lepődjön meg, ha nem ott találja kedvenc csatornáit, ahol megszokta!

Ezt adja majd a Story4 és a Story5 kódolatlanul

A Story4 kínálatában szerepelnek a legnépszerűbb Agatha Christie-krimik televíziós feldolgozásai, Miss Marple, Hercules Poirot és William Murdoch  nyomozásai, és az Esküdt ellenségek a 7. évadával folytatódik. A Született feleségek 6-7. évadját is itt láthatják a nézők. A Story5 kifejezetten nőknek szóló, erőszakmentes, szerelmes sorozatok otthona. Itt kerül adásba a Titkok Hídja című sorozat, amely a 20. század elején játszódik Spanyolországban. Ugyancsak a Story5-ön látható a Heartland című kanadai sorozat 5. évada és a Providence című sorozat 3. évada is.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik