Média

Megújul az ATV

Az ATV stúdiója. Fotó: 24.hu/Berecz Valter
Az ATV stúdiója. Fotó: 24.hu/Berecz Valter

Már futnak azok a rövid szpotok az ATV csatornán, melyek azt harangozzák be, hogy hamarosan megújul a Hit Gyülekezete érdekeltségében lévő tévé. A megújulás után új arculatot és annak részeként új logót kap a csatorna.

Az új logó látszik a Szellemi Tulajdon Nemzeti Hivatalának (SZTNH) adatbázisában is, az ATV ugyanis ahogy az ilyenkor szokás, ábrás védjegyként február 2-án elkezdte levédeni az új, minimalista stílusú logót.

A logóból eltűnik az eddig az ATV-re jellemző vörös szín.

Az ATV korábbi logója
Régi ATV-s logó

 

Ez lesz az új:

Az ATV új logója 2018. március 15-től
Az ATV új logója 2018. március 15-től

A megújulás március 15-én, azaz a nemzeti ünnepen lesz a megújulást beharangozó videó és a témáról ugyancsak író dtvnews.hu alapján.

A közéleti és szórakoztató műsorokat sugárzó ATV 1990 januárjában kezdte meg sugárzást, akkor még Agro TV néven, ami később Magyar ATV-re változott. Az ATV volt a rendszerváltás után az első magyar magán-tévécsatorna.

Az ATV a múlt héten a 14. legnézettebb magyarországi tévécsatorna volt főműsoridőben, 18-59-es korosztályban 1,6 százalékos közönségaránnyal. Az ATV a teljes, 4 éveseket is magába foglaló népességben a 4. legnézettebb csatorna volt 3,7 százalékos közönségaránnyal.

Borítókép: Az ATV stúdiója. Fotó: 24.hu/Berecz Valter

tévé, nők, tv
A nők vannak többségben a tévék előtt
A Nielsen Közönségmérés adataiból kiderül, milyen eltérés van a nők és a férfiak tévénézési szokásaiban. Az adatok alapján a nők több időt töltenek a készülékek előtt mint a férfiak.
Spíler 3 TV
Andy Vajna két új tévécsatornát indít
A nyáron elinduló új sportcsatornák, a Spíler 2 TV és a Spíler 3 TV román joghatóság alá tartoznak majd. A cél, hogy piacvezetővé váljon a TV2 Média Csoport.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik