Kultúra

Fantasztikus szereplőgárdával készül Tarantino új filmje

Újabb nagyágyúk csatlakoztak Leonardo DiCaprióhoz, Brad Pitthez és Margot Robbie-hoz.

Miként arról már beszámoltunk, egyre nagyobb várakozás övezi Quentin Tarantino új filmjét, a Volt egyszer egy Hollywoodot (Once Upon a Time in Hollywood), miután a főszerepekre leszerződött Brad Pitt és Leonardo DiCaprio után nemrégiben Margot Robbie-t is sikerült megnyernie a filmesnek.

DiCaprio imádja, Tarantino a Ponyvaregényhez hasonlítja új filmjüket
A színész és a rendező egy sajtóeseményen beszéltek a készülő közös produkciójukról.

A három húzónév mellett a közelmúltban már a mellékszereplők neve is elkezdett alakulni, ugyanis biztossá vált, hogy Tarantino több „régi harcostársa”, így Kurt Russell, Tim Roth és Michael Madsen is feltűnik majd a produkcióban. Hozzájuk már korábban csatlakozott Burt Reynolds (Smokey és a bandita, Boogie Nights) és Timothy Olyphant (A törvény embere, A tébolyultak), azonban ha még ez nem lett volna elég a nevekből, akkor most a Deadline arról számolt be, hogy most nyolc újabb színész írt alá a filmre.

A Volt egyszer egy Hollywood társulatát mostantól Damian Lewis (Az elit alakulat, Homeland), Dakota Fanning (Világok harca, A tűzben edzett férfi), Emile Hirsch (Szüzet szüntess!, Út a vadonba), Luke Perry (8 másodperc, Az ötödik elem) Clifton Collins Jr (Traffic, Westworld), Keith Jefferson (Fantasztikusok, Django elszabadul), Nicholas Hammond (A muzsika hangja, Legyek átlagos!) és a kaszkadőrként is ismert Zoe Bell (Grindhouse, Aljas nyolcas) is erősíti.A Sony Pictures égisze alatt készülő produkció a hírhedt Tate-gyilkosságok idején fog játszódni, jóllehet a cselekmény középpontjában nem Charles Manson és nem is Sharon Tate, hanem egy tévészínész (DiCaprio) és kaszkadőre (Pitt) fognak állni. Ezzel együtt Tate lesz a történet egyik fontos mellékszereplője, akit az idén már Oscarra is jelölt Margot Robbie fog megformálni. Magyarán a színésznő A Wall Street farkasa után ismét együtt játszik majd DiCaprióval.

Mindeközben úgy tűnik, Tarantino karrierjét nem ingatták meg az utóbbi fél év botrányai, melyek során nemcsak az merült fel, hogy mennyit tudott Harvey Weinstein zaklatási ügyeiről, de Uma Thurman is megvádolta azzal, hogy tárgyiasította őt és az életét kockáztatta a Kill Bill 2. forgatásán. Az pedig különösen árnyékot vetett a készülő Manson-filmre, hogy előkerültek korábbi rádiós nyilatkozatai, amelyekben az Egyesült Államokban a liliomtiprási miatt körözött Roman Polanski vette védelmébe.

Hollywood leghíresebb gyilkossága évfordulóján lesz az új Tarantino-film premierje
A gyártó Sony kitűzte az 1969 munkacímű produkció bemutatóját.
Kiemelt kép: Getty Images/FilmMagic/Michael Tran

Ajánlott videó

Olvasói sztorik