Nagyvilág

Milliókat adományoztak a férfinak, aki szétvert egy ötéves fiút molesztáló pedofilt

A 20 éves amerikai férfi ellen testi sértés vádjával indítottak eljárást, de egyáltalán nem bánta meg, amit tett.

Már több mint 40 ezer dollárt, azaz több mint 11,5 millió forintot adományoztak annak az ohiói férfinak, aki az előző héten megvert egy 17 éves fiút, miután rajtakapta, hogy egy ötéves fiút molesztál. Richard Adams számára a nagybátyja indított adománygyűjtést a GoFundMe oldalán, ahol vasárnapra már több mint 1600-an küldtek neki pénzt.

Adams ellen testi sértés vádjával indított eljárást az ohiói Eastlake városában történt eset miatt. A férfi előző hét csütörtökön kapta rajta a gyerekmolesztálót. A Cleveland19 televíziónak elmondta, éppen a mosást intézte, amikor a nappaliba belépve azt látta, hogy

ott volt a 17 éves és egy ötéves pénisze volt a szájában.

Azonnal kiáltott, hogy valaki hívjon rendőrt, majd nekirontott a gyerekmolesztálónak, akit véresre vert. Ezután videót készített a 17 évesről, amit a Facebookon tett közzé. A felvételt azóta már törölték.

Adams a Cleveland19-nek elmondta, megbánta, hogy kitette a videót, de azt nem, hogy megvédte az ötéves gyermeket. És közölte, szeretné, ha ilyen helyzetben mindenki azt tenné, amit ő.

Mindenkitől azt várom, hogy állítsák meg az összes gyerekmolesztálót.

Adams elmondta, nem tudta megállni, hogy megverje a 17 évest, olyan dühroham szállt meg a látványtól. Elmondása szerint azért, mert vele is hasonló történt gyerekkorában.

A helyszínre kiérkező rendőrök őrizetbe vették Adamset, akit másnap ötezer dolláros óvadék ellenében szabadon engedtek. A férfi most azon aggódik, hogy az ellene emelt vád miatt nem lehet majd ott kisgyereke születésénél.

A helyi hatóságok letartóztatták a 17 éves molesztálót is, aki jelenleg is előzetes letartóztatásban van. Az ötéves áldozatot pedig a gyermekvédelem vette magához.

A kiemelt képen Richard Adams . Fotó: Cleveland19

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik