Nagyvilág

Megölte ivócimboráját egy brit férfi, miután megtudta róla, hogy pedofil

Azután vágta át a torkát, hogy a férfi részegen elmondta, szexuálisan molesztált egy hatéves gyereket.

Elkezdődött egy londoni bíróságon a 48 éves Christopher McMahon pere, aki a vád szerint több késszúrással megölte 50 éves ivócimboráját, miután a férfi elárulta neki, hogy szexuálisan molesztált egy 6 éves gyereket – jelentette a brit sajtó.

David Potter holttestét augusztus 26-án, öt nappal a gyilkosság után találták meg a saját lakásában, London Tooting nevű negyedében. A rendőrök azután törték fel a lakást, hogy Potter egyik barátja jelentette, hogy napok óta nem látja, és aggódott érte.

A vád szerint McMahon augusztus 20-án este együtt italozott Potterrel a lakásban, és valamikor másnap, a hajnali órákban ölte meg. A férfi ezután barátnője lakására ment, akivel már évek óta se veled se nélküled kapcsolatban volt. Ruhája csurom véres volt, és közölte a nővel, hogy „megtettem”.

McMahon elmondta a nőnek, hogy áldozata egy pedofil volt, aki egy 6 éves gyereket molesztált. Miután másnap reggel elment a lakásból, a nőt a barátnőjével együtt meglátogatta a fia, és elmondta nekik, hogy mi történt előző este.

Fia barátnője ekkor értesítette a rendőröket, akik lefoglalták a véres ruhákat, de akkor még nem tudták, hogy mi történt Potterrel. McMahon két hónappal később tartóztatták le, miután bebizonyosodott, hogy Potter vére volt a ruháján.

A férfi vértócsában fekvő holttestét 5 nappal a gyilkosság után találták meg lakásában. A boncolás során kiderült, hogy több késszúrás érte a nyakát. A legsúlyosabb átvágta a gerincét, és több véreret, köztük a nyaki gyűjtőért is. Emellett védekezésre utaló sérüléseket találtak a férfi bal karján és kezén.

Az ügyészség közlése szerint nem kérdés, hogy a vádlott ölte meg Pottert. A lakásban a rendőrök megtalálták McMahon cipőjének véres nyomait, McMahon ruháján és cipőjén pedig ott volt az áldozat vére. Egy térfigyelő kamera pedig rögzítette, ahogy felmegy a lakásba.

Agyonverték a börtönben a gyerekmolesztálás miatt elítélt pedofilt
Még egy hete sem volt a kaliforniai börtönben, amikor egy rabtársa rátámadt.

McMahon tagadja, hogy emberölést követett volna el. Tárgyalása még folytatódik.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik