Élet-Stílus

„Perverz gyerekmolesztáló!” – Keményen nekiment az apuka a 13 éves fiával szexelő tanárnőnek

A 27 éves arizonai nő még az osztályteremben is simogatta a gyereket, miközben az osztály egy videót nézett.

A gyerekmolesztálás, valamint kiskorúval történt nemi közösülés vádjával letartóztatott arizoniai tanárnő, Brittany Zamora telefonon hívta fel áldozata apját, és megpróbálta elérni, hogy bíróságon kívül rendezzék az ügyet – jelentette a helyi sajtó. A telefonbeszélgetést az apuka felvette, és az amerikai hatóságok nyilvánosságra hozták.

Az apuka hallani sem akart arról, hogy a 27 éves tanárnő megússza büntetést nélkül az esetet, és jól leteremtette Zamorát.

Te egy gyerekmolesztáló vagy, felfogod? Milyen kib***ott perverz ember vagy te?

– kérdezte az apuka a nőtől, aki látszólag értetlenkedve kérdezi tőle, hogy ezt mégis miért mondja. Majd amikor arra kérte az apukát, hogy bíróságon kívül rendezzék az ügyet, az apuka szarkasztikusan közölte vele:

Ja, ja pont ezt fogjuk tenni, hogy legyen lehetőséged más gyerekkel is csinálni, ja, pont ezt fogjuk tenni – nem.

Majd amikor a nő férje is a telefonhoz ment, hogy nejét védje, az apuka neki is keményen válaszolt.

A feleséged úgy döntött, hogy egy szörnyeteg lesz, és kihasznál egy gyereket. Mentális sérüléseket okozott a fiamnak

– jelentette ki a férfi.

Zamora jelenleg  a Maricopa megyei fogdában raboskodik, a májusban kezdődő tárgyalására várva. A bíróság 250 ezer dolláros óvadékot állapított meg.

A tanárnőt tavaly márciusban tartóztatták le, miután a szülők feljelentést tettek ellene a rendőrségen. Az tűnt fel nekik, hogy a fiú furcsán viselkedik, és egy gyerekfigyelő programot raktak fel a mobiljára, hogy lássák, kivel és miről beszélget. Ekkor vették észre a tanárnővel folytatott beszélgetéseit, amiből nyilvánvalóvá vált, hogy mi történik kettőjük között.

Nyilvánosságra hozták a 13 éves diákjával szexelő tanárnő csábító üzeneteit
A nő többek között azt írta, legszívesebben felmondana, hogy egésznap a fiúval szexelhessen.

Azóta kiderült, hogy a tanárnő még órán, az osztályteremben is „erotikusan simogatta” a 13 éves fiút, miközben a többi gyerek egy videót nézett. Más alkalommal pedig egy másik diákot előtt szexelt a gyerekkel, arra kérve a másik fiút, hogy maradjon ott, és figyeljen arra, hogy senki sem lepi meg őket.

Közben a fiú szülei két és félmillió dolláros kártérítésre perelik a fiuk iskoláját fenntartó tankerületet, mert szerintük, ha az iskolaigazgató időben lépett volna az ügyben, a legrosszabb elkerülhető lett volna.

A kiemelt képen Brittany Zamora Fotó: MARICOPA COUNTY SHERIFF’S OFFICE

Ajánlott videó

Olvasói sztorik