Nagyvilág

Felesége jelentette fel a 10 éves kislányt erőszakoló amerikai férfit

Korábban ment haza, és rajtakapta, ahogy a lányát molesztálja.

Gyerekmolesztálás miatt tartóztattak le egy kaliforniai férfit, akit saját felesége jelentett fel a rendőrségen, miután rajtakapta, ahogy 10 éves mostohalányát molesztálja – jelentette a 23ABC News. A férfi nevét az oldal nem hozta nyilvánosságra, hogy az áldozatot ne lehessen azonosítani.

A beszámoló szerint a feleség előző hét hétfőn hívta ki a rendőröket a California Cityben található otthonába. A rendőrség közlése szerint a nő váratlanul tért haza, miután elfelejtett magával vinni valamit, és már az gyanús volt neki, hogy a bejárati ajtót zárva találta.

Ekkor dörömbölni kezdett az ajtón, amit férje nyitott ki. A férfi a nő elmondása szerint anyaszült meztelen volt, és az ajtó kinyitása után gyorsan végigszalad az előszobán, és közben valamit kidobott a szemetesbe. A nő megnézte mi volt az, és egy véres óvszert húzott elő.

Ezután bement a hálószobába, ahol a bezárt fürdőszobában megtalálta a lányát, és látta, hogy a vécécsészén vér van. A kiérkező mentősök kórházba vitték a lányt, aki egy nővérnek elmondta, hogy már egy éve molesztálja mostohaapja, aki minden egyes alkalommal óvszert használt.

A férfit három rendbeli, 10 évesnél fiatalabb gyerekkel folytatott szexuális közösülés vagy szodómia vádjával, valamint gyerek ellen folytatólagosan elkövetett szexuális molesztálás vádjával indítottak eljárást.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik