Élet-Stílus

Megölte az apját egy nő, mert a férfi negyven éven át rendszeresen megerőszakolta

Az apja megöléséért kilenc év börtönre ítélte egy brit bíróság a 63 éves Barbara Coombest. A stockporti nő a vallomásában elmondta, hogy negyven éven át élt az apja szexrabszolgájaként, még gyermeke is született a férfitől – írja a Guardian.

Barbara Coombes január 7-én sétált be a stocporti rendőrkapitányságra és közölte, hogy tizenkét évvel azelőtt megölte az apját, a holttestét, pedig eltemette a kertben. A nyomozók két nap múlva valóban rátaláltak Kenneth Coombes maradványaira, aki 87 éves korában halt meg.

Barbara a vallomásában elmondta, hogy apja, aki a második világháborúban a légierőnél szolgált, ezért mindenki feddhetetlen embernek ismerte, negyven éven át a szexrabszolgaként bánt vele. A férfi már gyerekkorában rendszeresen megverte, és megalázta a lányát, majd amikor elég nagy lett hozzá, rendszeresen megerőszakolta. Baraba gyermeket is szült az apjának, de David, a kisfiú csak néhány napig maradt életben.

A gyilkosság napján, 2006 januárjában Barbara a kertben dolgozott. Amikor bement házba, észrevette, hogy az apja a karosszékében ülve nézeget valamit. A háta mögé lépett, és meglátta, hogy pedofil képek azok. Ekkor valami megpattant a nő agyában. A még mindig a kezében lévő ásóval fejbe vágta az apját. A férfi hátranézett, bele egyenesen a lánya szemébe. Barbara ekkor az ásó élével elvágta az apja torkát, és végignézte, ahogy lassan elvérzik.

A nő egy szőnyegbe tekerte a holttestet és elásta a kertben. A hivatalokkal továbblevelezett az apja nevében, és a nyugdíját is felvette tizenkét éven át. Távol élő bátyjának azt mondta, az apjuk hirtelen szívrohamot kapott és meghalt, de a kórházban már el is hamvasztották.

Aztán 2017 végén az önkormányzat kiküldött egy szociális munkást, hogy megkérdezze, igényel-e bármilyen segítséget Kenneth, aki akkor már 99 éves lett volna. Barbara elhárította az ajánlatot, de gyanús lett a szociális munkásnak. A nő egy ideig le tudta szerelni a hivatalt különféle kifogásokkal, de az önkormányzat végül ragaszkodott hozzá, hogy valaki személyesen találkozzon Kennethel. Amikor Barbara érezte, hogy menthetetlenül le fog bukni, inkább önként feladta magát.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik