Nagyvilág

Nem kapta meg fizetését az építőmunkás, ezért egy markolóval lerombolta a kész hotel bejáratát

Kissé berágott a brit férfi.

Nem kapta meg 600 fontos, azaz nagyjából 220 ezer forintos fizetését egy brit építőmunkás, aki emiatt egy kis markolóval szétzúzta egy liverpooli hotel recepcióját – jelentette a helyi sajtó. A munkás aznap kezdett a rombolásra, amikor át kellett volna adni az elkészült épületet – írta a Guardian, egy, az építkezésen dolgozó munkásra hivatkozva.

A rombolást több munkás is végignézte, és az esetet többen is videóra vették.

Ez történik, amikor az emberek nem kapják meg a fizetésüket

– lehet hallani a felvételen.

https://twitter.com/joefblue/status/1087401547355561984

A minimarkolós rombolás hétfőn, helyi idő szerint délután 3 óra körül történt a Liverpool Innovation Parkban felépült Travelodge szállodában. A videón látni, ahogy a munkás felhajt a géppel a lépcsőn, majd áttöri az üvegajtós bejáratot, majd behajt az előtérbe, és tovább folytatja a rombolást.

Az egyik ott dolgozó munkás elmondása szerint aznap lett volna az épület átadása.

Mindennel elkészültünk, az utolsó csempét is a helyére tettük, feltakarítottunk és minden tökéletes volt

– mondta el Samuel White a Guardiannek. A férfi megerősítette a közösségi oldalakon terjedő információt, hogy markolót vezető munkásnak 600 fonttal tartozik munkaadója.

Ilyen veszélyes épületbontást is csak Kínában láthat az ember
Amikor egy markolót látsz egy bontásra ítélt felhőkarcoló tetején Kínában, jobb, ha menekülsz.

A rendőrség még keresi a férfit, aki a rombolás után elmenekült a helyszínről. A rendőrség közlése szerint egy embert kellett ellátniuk a kiérkező mentősöknek, mert diesel ment a szemébe. Más nem sérült meg.

Azt egyelőre nem lehet tudni, hogy az épületben mekkora kár keletkezett. A fővállalkozó közlése szerint strukturális károk nincsenek, és a szükséges javításokkal hamar el tudnak majd készülni – írta a Daily Mail.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik