Nagyvilág

Joe Bidennek is küldtek gyanús csomagot

Miután csütörtökön Robert de Niro vendéglőjébe is gyanús csomag érkezett, ugyanilyet küldtek a volt alelnöknek is. A Joe Bidennek címzett csomagot a Delaware-i  New Castle postáján találták meg, írja az NBC News. A CNN később azt írta, hogy Bidennek két csomagot címeztek, a másikat Wilmingtonban találták meg.

Az alábbi fotókon látható a Bidennek címzett csomag:

Ahogy korábban megírtuk, a CNN New York-i szerkesztőségébe, illetve Soros György, a Clinton-házaspár, Barack Obama és más demokrata politikusok otthonába küldtek olyan csomagokat, amelyek kezdetleges robbanószerkezeteket, illetve ártalmatlan fehér port tartalmaztak.

A Joe Bidennek címzett csomagon feladóként, illetve visszaküldési címként ugyanúgy Debbie Wasserman Schultz floridai demokrata politikust tüntették fel, mint a többi csomag esetében. Eric Holder, volt igazságügyi miniszterhez például nem jutott el a neki címzett bomba, mert rosszul tüntették fel a címét, ezért azt a csomagot Wasserman Schultzhoz továbbították.

Magyar idő szerint csütörtök délutánig összesen kilenc, Donald Trumpot kritizáló személy kapott csőbombát tartalmazó csomagot.

Kiemelt kép: Matt YORK / POOL / AFP

Ajánlott videó

Olvasói sztorik