Nagyvilág

Robert De Niro vendéglőjébe is gyanús csomag érkezett

Soros, Clintonék, Obama és a CNN után a Donald Trumpnak beszólogató színész is célpont lehet.

Gyanús csomag miatt intézkednek a rendőrök New Yorkban, az alsó-manhattani Tribeca negyedben – tudósított a CNN.

A hírcsatorna a rendőrségtől megtudta: a Greenwich Street 375-be szálltak ki, tűzszerészek is vannak a helyszínen. Ezen a címen működik a Tribeca Grill nevű étterem, ami a Donald Trumppal szemben kritikus színész, Robert De Niro tulajdona. A New York-i 4-es csatorna szerint az épületet nem kellett kiüríteni, mert nem volt ott senki, amikor felfedezték a csomagot.

A New York Times azt írja, hogy a küldeményt átvilágították, az hasonló robbanószerkezetet tartalmazott, mint amilyet az elmúlt napokban küldtek többeknek. Mint arról beszámoltunk, a CNN New York-i szerkesztőségébe, illetve Soros György, a Clinton-házaspár, Barack Obama és más demokrata politikusok otthonába küldtek olyan csomagokat, amelyek kezdetleges robbanószerkezeteket, illetve ártalmatlan fehér port tartalmaztak.

Egy másfél héttel ezelőtti interjúban Robert De Niro azt mondta: azok, akik Trump mellett állnak, a hátralevő életükre megfertőződtek. Azt hitték, kapnak valamit, de súlyos árat fizetnek, az ördöggel paktálnak le – vélekedett. Korábban a Tony Awards díjátadó gálán azt üzente az amerikai elnöknek, hogy „bassza meg”, májusban pedig megüzente, hogy étteremláncában, a Nobuban Trump nem szívesen látott vendég. (Fotó: Europress – FPA/Full Picture Agency via AFP)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik