Rémisztő dolgot fedezett fel egy nő a 113 éves háza alatt

Különös dologra lett figyelmes egy nő, miközben a háza körül tett-vett az oregoni Woodburnben. Nyitva találta a háza alá nyíló, kis csapóajtót, noha nem emlékezett rá, hogy ő maga kinyitotta volna az utóbbi időben.

A nő észrevette, hogy az ajtónyílást teljesen beszőtte a pókháló, vagyis régóta nyitva lehetett már. Fogott egy elemlámpát, és bekúszott a ház alá. Amit látott, attól az első pillanatban megfagyott az ereiben a vér – írja a Daily Record című, brit bulvárlap.

A nő, aki a Reddit közösségi portálon osztotta meg történetét, azt írja, a háza alatti, szűk helyen egy paplant talált, néhány csomagot és egy táskát, amit valószínűleg párnának használtak. A tulajdonos rájött, hogy valaki egyszerűen beköltözött a háza alá.

A nő először megrémült, majd a pókhálókból arra következtetett, hogy akárki is szokott a háza alatt aludni, egy ideje már nem járt ott. Aztán arra gondolt, hogy mivel az utóbbi időben meglehetősen meleg volt az idő, életveszélyes is lehet hosszabb időt tölteni a fülledt, szűk üregben.

A nő úgy döntött, hagy némi pénzt a paplanon és egy levelet, melyben arra kérte a hívatlan vendégét, kopogjon be hozzá, hátha tud neki segíteni. Hamarosan be is kopogtatott hozzá egy Gaby nevű, negyvenes éveiben járó nő, aki mentális problémái miatt került utcára.

Gaby bocsánatot kért, amiért szó nélkül becuccolt a ház alá, és elmondta a nőnek, hogy havonta csak egy-két alkalommal aludt ott, inkább a holmija tárolására használta a helyet. A nő elvitte Gabyt egy barátjához, aki segíteni tud abban, hogy a mentális problémákkal küzdő nő megfelelő segítséget kapjon.

Someone’s been living under my house
byu/springchikun inpics