Elérte Varga Viktor házát az árvíz, az énekes kenuval hagyta el a helyszínt

Időben felkészült arra, hogy a víz utat tör majd otthonába.

A dunai ártérben van háza Varga Viktornak, aki az utóbbi napokban már minden figyelmét annak szentelte, hogy felkészítse otthonát a folyó áradására. Mint azt a minap írta:

Na, nagyjából megvan, most már jöhet a víz. Fullos a kecó, már csak a bojlert kell leszedni. Full üres az alsó szint! Már be vannak készítve a kenuk, halak letakarva egy hálóval.

Friss Instagram-történeteiben megmutatta, hogy a víz elérte a házát: „Mint egy erdei patak. Micsoda Niagarák alakulnak percek alatt!” – írta a videó mellé.

A korábban ártérre építkező énekes végül megmutatta, hogy egy kötélen leereszkedve, kenuval hagyta el a házat, hogy elinduljon az újabb edzésre, ami a Sztárbox-felkészüléshez szükséges.

Videóit itt lehet visszanézni.

Otthonát először múlt decemberben öntötte el a megáradt Duna, akkor a TV2 riporterét kenuval húzta be a kertbe. Az énekes az elmúlt években saját kezűleg építette fel házát, közben pedig a telken lévő jurtában élt, ami abban az árvízben lakhatatlanná vált. Bár a kár jelentős volt, az énekes elhatározta, hogy mindent újjáépít.

Kapcsolódó