„Visszaszereztem a bizalmát” – rendeződött Tóth Gabi és édesanyja kapcsolata

Az énekesnő válása után távolodtak el egymástól.

Három hónappal ezelőtt számoltunk be róla, hogy Tóth Gabi és édesanyja kapcsolata mélypontra került az énekesnő és Krausz Gábor válása miatt.

„Teljesen padlóra küldte. Az édesanyámmal olyan viszonyom volt, amire minden gyerek vágyik. Bízom benne, hogy visszatalálunk egymáshoz. Neki nehéz, mert ők is voltak külön édesapámmal” – mondta el Tóth Gabi a Titkok Ramónával első adásában.

Az énekesnő a Borsnak elárulta: bár elveszített pár barátot az elmúlt időszakban, mióta elkezdődött a Sztárban sztár All Stars, ismét felvették egymással a kapcsolatot az anyjával.

„Maradtak még barátaim… Ezt csak azért mondom, mert néhányukat elvesztettem ebben a viharban. A párom, az ő szülei és az egész családja végig mellettem voltak és tartották bennem a lelket, amikor az szinte csak hálni járt belém” – jelentette ki a hétvégén Tóth, majd így folytatta:

És ott van édesanyám is, aki újra nyitott felém és visszaszereztem a bizalmát. Őt is nagyon megviselte mindaz, ami velem történt, és bár egy pillanatra sem szűnt meg szeretni engem és aggódni értem, egy időre hátralépett. Most újra nyit felém, és ez fantasztikus érzés, amit részben a Sztárban sztár All Starsnak is köszönhetek.

Címkék: tóth gabi