Básti Juli: Azt gondoltam, annyira későn szültem, hogy esélyem se lesz arra, hogy nagyszülő legyek

Férjével már nagyon várják, hogy megszülessen az első unokájuk.

A minap derült ki, hogy gyereke lesz Básti Juli fiának, Puskás Samunak és Martinovics Dorina színésznőnek: kisfiúval bővül majd a családjuk.

Az Adom a napom mai streamjében Básti Juli napját lehet követni, az élő adás egy pontján pedig arról is beszélt a színésznő, hogyan éli meg azt, hogy hamarosan nagymama lesz.

Én azt gondoltam, hogy annyira későn szültem, hogy esélyem se lesz arra, hogy ebben a csodálatos állapotban is leledzünk, hogy nagyszülők vagyunk, de hát ez most megoldódott, mert nagyszülők leszünk. Nagyon várjuk!

osztotta meg a színésznő, akinek a férje, Puskás Tamás is nagyon várja már, hogy találkozhasson az unokájával.

Mint mondja, Puskás nagyon gyerekcentrikus, máskülönben nem is működött volna a kapcsolatuk: Básti legidősebb fiát, Gothár Mártont ugyanis hároméves kora óta nevelték együtt.

Ő mindig imádta a gyerekeket. Mindig olyan közösségekben volt, ahol állandóan lógtak rajta a gyerekek. Őt is nagyon szerették a gyerekek, nem csak ő a gyerekeket. Amikor megszülettek a mieink, ő rengeteget volt otthon, és ő tényleg a legjobb apa, akit el tudok képzelni. Mindenben segített mindig.

A téma kapcsán Básti hozzátette: amikor párja vidéken dolgozott, akkor is mindig nagyon sietett, hogy hazatérve minél több időt tölthessen a gyerekekkel, akiket olyan odaadással és figyelemmel nevelt, ami a színésznő szerint példátlan.

Kapcsolódó