Tóth Gabi arról, hogy visszatér a képernyőre: ti se foglalkozzatok a károgókkal, magukkal van bajuk!

Azt mondja, anyai erővel vág neki a műsornak.

A TV2-n ősszel induló Sztárban sztár All Stars versenyzője lesz Tóth Gabi, ezzel az énekesnő újra visszatér a képernyőre. Ráadásul exével, Molnár Tibivel, azaz Trap kapitánnyal is versenybe száll a győzelemért.

Az énekesnő most az Instagramján adott hangot gondolatainak arról, hogyan fogadták az emberek a műsorban való szerepvállalását:

Megszámlálhatatlan gratulációt kaptam tőletek, amiért nagyon hálás vagyok! Szemeim is bepárásodtak tegnap, amikor olvastam üzeneteitek! Természetesen a másik oldal is nagyon lángra kapott, de mit érdekel engem, amikor ennyien szerettek és velem vagytok! Nekik üzenem, hogy tovább lehet lapozni és nem kell velem foglalkozni.

Tóth Gabi szerint sokan „nem erre számítottak”, de ő csak a jó emberekkel kíván foglalkozni. Elmondása szerint nagyon örül a TV2-s lehetőségnek.

Már anyai erővel és egy igazi támogató társsal vágok neki ennek a csodás és kihívásokkal teli kalandnak! Legyetek velem és ti se foglalkozzatok a károgókkal! Magukkal van bajuk! Mert aki jóban van önmagával, az nem bánt másokat! Legyetek bátrak és merjetek akkor is, amikor azt gondolnátok, hogy a világ ellenetek van! Rájöttök, hogy nincs így!