Törölték Oscar De La Hoya videóját az Instagramról, amiben párducmintás tangában táncolt barátnőjével

A hat különböző súlycsoportban világbajnoki címig jutott bokszlegenda szerint olyanok jelentették a felvételt, akik utálják őt boldognak látni.

Számos panasz miatt eltávolították a korábban hat különböző súlycsoportban világbajnoki címet szerző és olimpiai aranyérmes egykori bokszokló, Oscar De La Hoya szexuális töltetű videóját az Instagramról – írja a Daily Mail.

Az 51 éves sportoló a már csak állóképes részleteiben felkutatható videóban egy párducmintás tangában táncol a bikinit viselő barátnője, Holly Sonders mellett, miközben Sak Noel Loca People című dala szól. A felvétel hamar elkezdett terjedni a közösségi médiában, és a sok bejelentés miatt az Instagram azóta törölte is. A bokszikon szerint a bejegyzése nagyon vicces volt, és csak a gyűlölködők jelentették a tartalmát, akik utálják őt boldognak látni. Ezzel egyetértésre lelt párja, a 37 éves Holly Sonders is, aki egy Instagram-sztoriban a következőket írta:

Egy órával ezelőtt mindketten közzétettünk egy vicces videót. Mindkettőnk fiókjáról lekerült, mert a bénák jelentették. Oscarnak 6000 kommentje volt 30 perc alatt. Azt hiszem, néhány ember nagyon utál minket szórakozni látni. A jó hír… holnap újra jelentkezünk.

A pár így is tett, és további élő videókban szidták az Instagramot, illetve megköszönték követőik támogatását, arra buzdítva őket, hogy küldjenek ötleteket a következő akciójukhoz.

Az egykori világklasszis sportolónak nem ez volt az első alkalom, amikor eredetileg nőknek tervezett fehérneműben láthatta a szélesebb közönség: 2007-ben parókában, magassarkú cipőben és egy neccruhában fotózták le, amire azt reagálta az akkoriban köztudottan drog- és alkoholproblémákkal küzdő De La Hoya, hogy két meg nem nevezett nő kábítószert adott neki, és a képek készítésekor alig volt tudatánál.