Élet-Stílus

VV Ákos az OnlyFansről: Olyan jövőt akarok teremteni ezzel, amire később majd büszke lehetek

RTL
RTL
Szerinte ha kevesebb munkával több pénzt lehet keresni, akkor élni kell a lehetőséggel.

A ValóVilág idei szériájából VV Piros volt az első, aki a kiesése után OnlyFans-fiókot indított, mint mondta, egy hét alatt félmillió forintot keresett a tartalmaival.

Néhány nappal ezelőtt VV Ákos is az Instagram-oldalán adta a követői tudtára, hogy elindítja a saját profilját az OnlyFansen, szeretne ugyanis komolyabban foglalkozni a közösségi platformjaival, ehhez viszont szüksége van egy állandó bevételi forrásra.

A jövőben szeretnék foglalkozni a YouTube-, TikTok- és az Instagram-fiókjaimmal, viszont mivel ezek időt igényelnek, nem árt, ha mellette van egy fix bevételi forrásom is. Az a pénzt, amit ezáltal megkeresek, az ad egy biztonságérzetet, így mellette olyan dolgokkal tudok foglalkozni, ami érdekel

mondta az egykori villalakó a Blikknek, hozzátéve: nincs szó arról, hogy nem akar dolgozni.

Az OF-be is sok energiát kell belefektetni, hogy normális profilunk legyen. Jelenleg is munkát keresek. Nem ártok senkinek, ezért nem értem, hogy miért zavarja ez az embereket. Lehet többen is megtennék, de nincs rá lehetőségük. Csak magamért csinálom, és olyan jövőt akarok teremteni ezzel, amire később majd büszke lehetek. Ha kevesebb munkával több pénzt lehet keresni, akkor élni kell a lehetőséggel.

VV Ákos a tartalmaival kapcsolatban elmondta, nála is vannak tabutémák, egyelőre csak képi formátumban gondolkodik, privát kérésre viszont merészebb fotókat is bevállalna.

Ha az Only Fans-oldalammal megkeresek havi szinten 350 ezer forintot, akkor én már azt mondom, hogy nyugodt és boldog vagyok. Ez elegendő arra, hogy mindent kifizessek és legyen idő a hobbijaimra is, amiből szintén pénzt szeretnék csinálni

– tette hozzá.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik