Szórakozás

A Konyhafőnök: Rácz Jenő ismét megríkatta VV Pirost

RTL
RTL
„Amit most látok itt, az siralmas” – mondta a séf a volt villalakónak.

A Konyhafőnök 10. évadában Varga Piroska, azaz VV Piros a piros csapat tagja lett, vagyis Rácz Jenő csapatába került. Az egykori ValóVilág-szereplő korábban azt nyilatkozta, a főzős műsorban szeretné megmutatni, hogy nem csak sírni tud. Ennek ellenére már a válogatón elpityeredett, amiért nem mindent sikerült az elképzeléseinek megfelelően elkészítenie, de mint kiderült, ok nélkül, ugyanis Rácz Jenő séf aranygombbal jutalmazta a teljesítményét.

VV Pirosnak az elődöntőben is eleredtek a könnyei, miután jócskán lemaradt versenytársaihoz képest: már mindenki elkészült a filézéssel, amikor ő még mindig a szálkákkal küszködött. Rácz Jenő sem hagyta szó nélkül lassú tempóját.

Piros, mi történik itt? Most komolyan, ez még csak most megy be? Azt hittem, hogy ez már rég bent van. És ez hogy néz ki? Többet várok tőled, te ideáig az egyik legügyesebb versenyző voltál. Aranygombot kaptál tőlem, és ennek ellenére most bárhova nézek, bármelyik versenyzőtársad már mind főzi a halát… Tekerjed gyorsan, mert amit most látok itt, az siralmas

– jegyezte meg a séf.

VV Piros utóbb elmondta: nem tudott mit kezdeni a helyzettel, bepánikolt és nagyot csalódott magában, de meg akarta mutatni, hogy fel tud állni. Ez a műsorrészlet ide kattintva nézhető meg, míg a következő adás előzeteséből az is kiderül: nem ez volt az utolsó alkalom, hogy az egykori villalakónak potyogtak a könnyei a konyhában.

Kapcsolódó
A Konyhafőnök: aranygombot kapott a tűzfújó-tűznyelő VV Piros
Bár nem volt megelégedve a teljesítményével, végül teljesült az álma.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik