Élet-Stílus

„Én itt megyek tönkre ebben a játékban” – VV Dani videóüzenetben szakított VV Melinával

A személyes tárgyait is visszaküldte neki.

A ValóVilág tegnap esti adásában a korábban kiesett VV Dani videóüzenetet küldött VV Melinának. A többi villalakó már számított arra, hogy ez hamarosan bekövetkezik, a lány ugyanis feltűnően szoros kapcsolatba került korábbi ellenségükkel, VV Barnával.

Bár nem tudom, téged ez mennire fog meghatni, én eléggé csalódott vagyok most. Úgy látom, elfelejtetted mindazt a 70 napot, amíg én ott voltam melletted. Ezt úgy hálálod meg, hogy azzal az emberrel vagy a legjobb viszonyban, akit úgy gyűlöltél, hogy a hátad közepére sem kívántad. Meg szerettelek volna várni, de én erre már nem tartok igényt, és képtelen vagyok arra, hogy még egyszer a szemedbe nézzek. Úgyhogy én a személyes tárgyaidat vissza is szeretném majd neked adni, és további sok sikert a legújabb utánfutódhoz, szia!

– hangzott VV Dani üzenete, aminek hallatán VV Melina elsírta magát.

Hát én itt megyek tönkre ebben a játékban. Ezt nem hiszem el. Két üzenetet kapok és mind a kétszer szakítanak velem, hát kurva jó. Ez óriási. Mind a kétszer nem tudok reagálni semmit!

– mondta a mellette ülő VV Ákosnak.

Amíg a két versenyző az udvaron dohányzott, váratlanul felemelkedett mellettük egy ajtó, ami mögött ott is voltak a lány VV Daninak adott személyes tárgyai: egy róla készült fotó és egy plüssállat.

VV Melina átvette a holmit, majd miközben visszament a villába, kiabálva földhöz vágta a képkeretet.

Én tényleg csak egy jobb viszonyt szerettem volna itt ápolni, de nekem a Dani a legfontosabb, tényleg nagyon szeretem őt. És nemhogy itt a villában nem akarnék senkitől semmit, hanem már kint se soha senkitől. És komolyan mondtam azt, amikor azt mondtam, hogy nemcsak magam miatt küzdök amúgy tovább, hanem miatta is

– magyarázta később a riportszobában.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik