Élet-Stílus

VV Anita motorbalesetet szenvedett: Üvöltöttem az út szélén fekve

RTL II
RTL II
Megsérült az arca és eltört az orsócsontja.

Krakovszki Anita, azaz VV Anita, a ValóVilág 11 egyik szereplője néhány nappal ezelőtt egy ismerősével motorozott, mikor balesetet szenvedtek Tiszaalpárnál.

Megérkeztek a mentősök, és sajnos le kellett vágni rólam a kabátot, mert olyan szinten nem bírtam mozgatni a csuklómat. Konkrétan üvöltöttem az út szélén fekve. Nagyon örültem annak, hogy ennyivel megúsztuk, és nem a kórháznak kellett felhívnia a családomat, hanem én tudtam nekik személyesen elmondani nekik

nyilatkozta az egykori villalakó a Fókusznak. A riportból kiderült, hogy éppen Lakitelek felé haladtak, amikor egy balra ívelő kanyarban kisodródtak, és a fák közé csapódtak.

Lakott területen kívülre értünk, körülbelül 70-75 km/órával mehettünk, és egy kanyar utáni egyenesben megdobott minket egy kő, kidobta alólunk a motort, és a motor fának csapódott. Szerencsére mi az út szélén értünk földet 10-15 méterre a motortól és másfél-két méterre egymástól

– mondta el a balesetről VV Anita.

Az utolsó emlékem az, hogy repülök, de automatikusan becsuktam a szemem, és reflexből próbáltam vigyázni rá, hogy ne sérüljek meg. Az első kép az volt, hogy azonnal néztem a végtagjaimat, hogy megsérültem-e. Olyan sok volt az adrenalin és nagy a sokk, hogy fájdalmat akkor még nem éreztem, csak iszonyatosan szédültem, ájulás közeli állapotban voltam.

VV Anita azt mondta, fejjel érkezett a földre, és a bukósisak plexiüvege megsebesítette az arcát, és eltört az orsócsontja is. Még nem tudja, hogy a karját műteni kell-e, ez nagyjából egy hét múlva derül ki. A barátjának, akivel volt, eltört a lapockája és megzúzódott a csípője.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik