Szórakozás

A Konyhafőnök: aranygombot kapott a tűzfújó-tűznyelő VV Piros

RTL
RTL
Bár nem volt megelégedve a teljesítményével, végül teljesült az álma.

Már korábban kiderült, hogy A Konyhafőnök 10. évadában Varga Piroska, azaz VV Piros is megméretteti magát. A ValóVilág egykori szereplője a nevéhez hűen a pirosakhoz, azaz Rácz Jenő csapatába szeretett volna bekerülni.

Mivel hat évig Angliában élt, ezért egy tipikus angol fogást készített el a séfeknek. Füstölt whiskeyt használt flambírozáshoz, és közben

tűzfújással, valamit tűznyeléssel szórakoztatta a zsűrit,

akik tátott szájjal és elismerő szavakkal fogadták a látványos produkciót. Fördős Zé már ekkor biztatta Ráczot, hogy nyomja meg az aranygombot, ekkor ugyanis a versenyző egyből piros vagy kék kötényt kap, azaz azonnal az egyik séf csapatába kerül.

Végül VV Pirosnak nem sikerült mindent elkészítenie a rendelkezésére álló öt percben, amitől annyira szomorú lett, hogy el is pityeredett. Ennek ellenére a zsűri pozitívan értékelte a tányérját, Fördős Zé egyenesen úgy fogalmazott: „A mai nap egyik legfinomabb ételét csináltad.”

Való igaz, hogy nagyon finom az étel, csak nagyon rendezetlen. Én nem fogadom el, hogy így nézzen ki, főleg egy versenyben, ahol mindent bele kell adni. Amit itt láttam, az nekem megér egy aranygombot

– mondta el Rácz Jenő, aki ezzel valóra váltotta VV Piros kívánságát, és a csapatába fogadta őt.

Az adásrészletet itt lehet megnézni.

Kapcsolódó

Ajánlott videó

Olvasói sztorik